We beginnen bij het begin: de basis op orde.

Van daaruit bouwen we verder.

Eerst de boekhouding op orde

We richten alles zo in dat jij alleen maar je bonnen en facturen hoeft te scannen. Wij brengen daarna je complete financiële en loonadministratie op orde. Heb je daar geen omkijken meer naar.

Wat doen we?
Wat levert dit op?

Dan overzicht creëren

Op basis van de actuele, betrouwbare informatie uit de boekhouding richten we een online managementinformatie-systeem in. Zo weet je iedere dag precies hoe je ervoor staat.

Wat doen we?
Wat levert dit op?

Dan sturen op resultaat

Door inzicht in de prestatiebeïnvloedende factoren en processen in je organisatie kun je gericht gaan sturen op resultaat.

Wat doen we?
Wat levert dit op?
Offerte aanvragen

Op tijd alle aangiftes en de jaarrekening

Uiteraard zorgen we er ook gewoon voor dat het hele jaar door alles op tijd wordt geregeld. Of dat nou de salarisadministratie is, de aangiftes voor de BTW, VPB en IB of het opstellen en publiceren van de jaarrekening.

Nooit meer een verrassing

Een specialiteit van Randzaak is onze belastingscan. Wij checken of je aan je verplichtingen voldoet en kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Daar hoef jij dus niet meer aan te denken, dat doen wij voor je.

Belastingscan

Heb je alle financiële zaken op orde?

Dan is het tijd voor rendement.

De financiële coach

Volledig online werken met WEB Administraties

Voor wie alleen nog maar online wil werken biedt Randzaak het label WEB Administraties. Een smartphone of tablet is alles wat je nodig hebt.Via het online portal kun je altijd en overal je administratie inzien, documenten raadplegen en rapportages en grafieken opvragen. Makkelijker wordt het niet!

Bezoek WEB Administraties
Boekhouding
Ontvang 4 keer per jaar gratis downloads

Op de hoogte blijven van nieuwe downloads?

Schrijf je inSchrijf je in
Wij staan voor je klaar!

Weten waar je aan toe bent?

Direct contact opnemenDirect contact opnemen