Wij voorkomen financiële verrassingen.

Ook als het om onze tarieven gaat.

Boekhouding & loonadministratie

Wij maken boekhouden makkelijker dan ooit. Jij scant de facturen en bonnen, wij zorgen voor de rest.

Bijwerken boekhouding en loonadministratie

Verwerking bankmutaties

Aanleveren loonstroken

V.a. € 127,50 per maand*
en € 9,25 per loonstrook.

Lees meer

Belastingaangiftes

Geen omkijken meer naar de fiscus, wij zorgen ervoor dat alle relevante aangiftes op tijd geregeld zijn.

Omzetbelasting en Loonheffingen

Inkomstenbelasting

Vennootschapsbelasting

V.a. € 149,- per aangifte*
Aangiftes Omzetbelasting en Loonheffingen inbegrepen in maandtermijn.

Lees meer

Jaarrekening en balans

Wij regelen de samenstelling, afronding en tijdige publicatie van de jaarrekening.

Altijd in lijn met wet- en regelgeving

Inclusief depot bij Kamer van Koophandel

Met accountants- of samenstellingsverklaring

V.a. € 1087,50 per verkorte balans*
Incl. samenstellingsverklaring:
€ 2175,- per jaarrekening.

Lees meer

Offerte aanvragen
Ontvang 4 keer per jaar gratis downloads

Op de hoogte blijven van nieuwe downloads?

Schrijf je inSchrijf je in
Wij staan voor je klaar!

Weten waar je aan toe bent?

Direct contact opnemenDirect contact opnemen

Overige diensten

Met de bovengenoemde standaardpakketten houd je eenvoudig je financiële zaken op orde. Is de boekhouding eenmaal efficiënt ingericht dan heb je tijd over voor het analyseren en bijsturen van je bedrijf. Waar zie je ruimte voor verbetering? Welke subsidies of financieringsmogelijkheden zijn beschikbaar? Hoe organiseer je de groei van je organisatie? Met onze kennis en ervaring helpen we je graag bij het beantwoorden van deze vragen. Uiteraard geven we daarbij eerst een offerte af, want ook voor onze overige diensten geldt: de mooiste verrassing is geen verrassing!

Bekijk overige diensten

Online boekhouden

Als ondernemer heb je meer dan genoeg te doen. Je wilt met klanten bezig zijn. Of met het ontwikkelen van mooie producten. Daarom maken wij het je makkelijk. Via een online boekhoudsysteem – bijvoorbeeld Exact Online of Yuki – geven wij je volledig inzicht in je financiële zaken, waar en wanneer je wilt. Wij werken dagelijks alle bankmutaties bij en staan 24/7 voor je klaar, met ondersteuning en advies.

Loonadministratie

Het hebben van personeel brengt een hoop verantwoordelijkheden en verplichtingen met zich mee. Salarisadministratie, loonstroken, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, arbeidsvoorwaarden. Hoe zorg je ervoor dat je nog tijd overhoudt om te ondernemen? Wij helpen je met een loonadministratie die naadloos aansluit op je online boekhoudsysteem. Zo heb je geen omkijken naar de administratieve afhandeling, maar wel het volledige overzicht.

Belastingaangiftes

Welk bedrijf je ook hebt, je hebt altijd verplichtingen op belastinggebied. Bij Randzaak helpen we je graag met een goede belastingscan en fiscaal advies op maat. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de aangiftes voor de omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting tijdig worden afgehandeld. Zo voorkom je hoge boetes voor het niet of te laat doen van belastingaangiftes.

Opstellen jaarrekening en balans

Een jaarrekening kun je maar één keer goed vaststellen. Wij zorgen ervoor dat deze aan alle regels en wetten voldoet en tijdig gedeponeerd wordt bij de Kamer van Koophandel. Voor veel bedrijven is het niet nodig om de samenstelling van de jaarrekening door een accountant te laten doen. Een samenstellingsverklaring van ons is dan voldoende. En dat scheelt aanmerkelijk in de kosten!

Meer weten over onze werkwijze?

Lees meer