Voor ondernemers die niet van financiële verrassingen houden.

In elke ontwikkelingsfase van jouw bedrijf.

Startende ondernemers

Als beginnend ondernemer komt er heel wat op je af. Zoals de keuze voor een rechtsvorm, het opzetten van een businessplan, financiering zoeken, kredieten of subsidies aanvragen, onderhandelen met de bank. Wij helpen je graag met het waarmaken van je ambities. Wij kijken naar wat je wilt, maar ook naar wat je nodig hebt. Zo zorgen we voor een optimale start van je bedrijf, zonder financiële verrassingen.

Ondernemers in het MKB

Het opzetten, bijhouden en controleren van verschillende soorten administraties is een belangrijk onderdeel van je organisatie. Deze moeten natuurlijk aan bepaalde wettelijke en fiscale eisen voldoen. Maar de échte waarde van een goede boekhouding is de schat aan informatie die het oplevert voor je bedrijfsvoering. Door alles 24/7 inzichtelijk te maken kun je bedrijfsprocessen beter sturen en je onderneming efficiënter maken.

Projectgestuurde organisaties

Werk je op basis van een projectorganisatie? Of het nou gaat om grote projecten met veel externe partijen of kleinere in-house projecten, onze projectadministratie-tool sluit naadloos aan op jouw werkwijze en behoeften. Het geeft inzicht in actuele projectresultaten, bezettingsgraad, efficiency en bottlenecks. Op basis van deze gegevens heb je controle over alle lopende projecten binnen jouw bedrijf.

Onze klanten

Wat anderen zeggen

"Eenvoud is de kracht."

Hans Evers, Marquette

"Door de samenwerking met Randzaak sturen we op cijfers. Voor ons betekent dit pragmatische hulp met een inhoudelijke achtergrond."

Gerrit Koele, Reggiani NL

“Wij kunnen nu succesvol ondernemen omdat Randzaak structuur in de administratie organisatie heeft aangebracht”

Bernhard Wegdam, Building Talents

"Door Randzaak kunnen wij ons concentreren op de zaken waar het om gaat!"

IR Marco Ezendam, CEO REDEN Hengelo

Zet de volgende stap in de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Bel Randzaak: 088 825 75 00
Ontvang 4 keer per jaar gratis downloads

Op de hoogte blijven van nieuwe downloads?

Schrijf je inSchrijf je in
Wij staan voor je klaar!

Weten waar je aan toe bent?

Direct contact opnemenDirect contact opnemen