Het Randzaak team

Maak kennis met onze adviseurs.

Gerben

Stegeman

Gerben is voor veel klanten het eerste aanspreekpunt in onze administratieve dienstverlening. Hij beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op financieel-administratief vlak. Als er ingewikkelde zaken moeten worden uitgezocht is hij helemaal in zijn element. Met zijn vasthoudende karakter gaat hij net zo lang door tot alles is opgelost – en de klant tevreden is.

Meer over

Gerben

Gerben werkte jarenlang bij een van onze klanten, als aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met Finance en IT. Hij beschikt dan ook over uitgebreide praktijkervaring aan opdrachtgeverszijde. Zijn grote hobby is mountainbiken, daarnaast is hij als vrijwilliger actief binnen de stichting Sportpromotie Twenterand.

Opleidingen & certificaten

 • Meao Bedrijfsadministratie
 • Moderne Bedrijfsadministratie(MBA)

Patrick

Langeler

Patrick is begonnen in het traditionele accountancy vak en heeft een universitaire masteropleiding richting Bedrijfseconomie en Register Accountancy gevolgd. De meeste voldoening haalt hij uit het helpen van klanten en het bouwen aan een goede relatie. Om meer op dit onderdeel van zijn werk te kunnen focussen heeft hij de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. In 2015 is hij begonnen bij Randzaak waar hij als controller diverse klanten adviseert en zich ontfermt over de jaarrekeningen. Benieuwd naar wat hij voor jou kan betekenen?

Meer over

Patrick

Patrick is zijn carrière begonnen bij BDO en daar in 11 jaar opgeklommen van junior assistent tot controleleider. Het bedrijfsleven trok en daarom heeft hij nog een aantal jaren gewerkt bij NORMA voordat hij begon bij Randzaak. Momenteel is hij naast zijn activiteiten bij Randzaak ook actief als ondernemer met zijn restaurant Melkbeernke in Denekamp – kom vooral eens langs! Hier in Denekamp woont hij gelukkig samen met zijn vrouw en drie kinderen. Is hij niet aan het werk? Dan crost hij zijn mountainbike door de bossen óf staat hij op het basketbalveld waar hij al 28 jaar actief is! Geïnteresseerd in een gesprek met een financieel expert die uit ervaring weet hoe jij als ondernemer denkt? Neem vrijblijvend contact op!

Opleidingen & certificaten

 • Master Bedrijfseconomie | Nyenrode University – Breukelen
 • Post-Master Register Accountancy | Nyenrode University – Breukelen
 • HEAO RA (Hoger Economisch en Administratief Onderwijs) | Hogeschool Windesheim – Zwolle
 • Horizon 2020 (Europese Subsidies)


Han

ter Braak

Han werkt sinds eind 2020 bij Randzaak als fiscalist. Hij beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in de accountancy en is lid van de beroepsorganisatie Register Belastingadviseurs. Persoonlijke aandacht en grote betrokkenheid bij de bedrijfsvoering van klanten staan bij hem centraal. Elke klantvraag krijgt van hem dan ook een kwaliteitsadvies op maat.

Meer over

Han

Han heeft in zijn lange carrière alle takken van sport in de accountancy doorlopen. Hij begon als assistent accountant, werd cliëntadviseur, specialiseerde zich tot fiscalist en groeide uiteindelijk door naar vestigingsdirecteur van een middelgroot accountantskantoor. In 2014 gooide hij het roer om en ging hij aan de slag als zelfstandige. Na zes jaar met veel plezier en voldoening voor zichzelf te hebben gewerkt, werd het weer tijd voor collega’s. Sindsdien zet hij zijn kennis en kunde in binnen het team van Randzaak.

Opleidingen & certificaten

 • HEAO Bedrijfseconomie
 • Register Belastingadviseur

Alfons

Wegdam

Alfons is de mede-oprichter van Randzaak en vervult de rol van directeur. Sinds zijn studie aan de Universiteit Twente is hij actief als innovatief ondernemer. Door zijn niet-financiële achtergrond snapt hij als geen ander dat “stoffige” jaarrekeningen en balansen nietszeggend zijn voor ondernemers. Het omzetten van deze informatie naar relevante stuurinformatie is zijn missie.

Meer over

Alfons

Innovatief zijn doe je samen. Na zijn studie werktuigbouwkunde is Alfons gepromoveerd. Hierna heeft hij vaak samen met anderen een flink aantal innovatieve ondernemingen opgericht zoals DEMCON, Reden, BAAT Medical, GANNET en Randzaak. Zowel bij zijn eigen als externe bedrijven (o.a. TenCate en Xennia) geeft hij leiding aan projectleiders, ontwikkelaars en business developers. Naast zijn talent voor ondernemen is hij ook een muzikaal talent en kun je hem kennen van de band “Neet Zuuver” uit Enter!

Opleidingen & certificaten

 • Werktuigbouwkunde inclusief promotieonderzoek (PhD) | University of Twente, Enschede
 • Projectmanagement cursussen | o.a. over Prince2 en Scrum
 • Organisatie analyse cursussen | o.a. over INK model en KPI’s
 • Financieel management cursussen

Jan

Asma

Jan is mede-oprichter van Randzaak en vervult de rol van financieel specialist. Door zijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven weet hij als geen ander hoe hij ‘stoffige’ cijfers moet vertalen naar interessante (management)informatie zodat je ook zonder financiële achtergrond snapt wat er staat. Wil jij ook meer uit je cijfers halen en in contact komen met Jan?

Meer over

Jan

Jan komt uit een ondernemersgezin en heeft daardoor altijd al een passie voor cijfers én mensen gehad. Daarom koos hij na het afronden van zijn VWO opleiding voor een praktijkgerichte studie richting accounting en finance. Hierna heeft hij verschillende functies vervuld als financieel specialist en controller bij onder andere Power-Packer, Stork, HK Plastics en Reden. In zijn vrije tijd pakt hij het liefst zijn snelle racefiets om de Twente bossen onveilig te maken of een goed boek om even tot rust te komen. Zin in een kop koffie? Neem vrijblijvend contact op!

Opleidingen & certificaten

 • HEAO/SPD (Hoger Economisch en Administratief Onderwijs)
 • HOFAM (Hoger Fiancieel Administratief Management)
 • PRINCE II (Projectmanagement)
 • Horizon 2020 (Europese Subsidies)

Ceciel

Mulder

Al sinds de oprichting in 2008 is Ceciel werkzaam bij Randzaak. Ze is begonnen als administratief medewerkster en heeft zich ten tijde van de digitale revolutie laten bijscholen om ook alle moderne administratietechnieken in de vingers te krijgen. Als back-office medewerker voert ze verschillende werkzaamheden uit voor onze klanten, zoals het voeren van de loonadministratie en het doen van de boekhouding.

Meer over

Ceciel

Ceciel is in 1972 begonnen als administratief en boekhoudkundig medewerker bij onder andere Stork, BTC Twente en Reden. Via een uitzendbureau is ze uiteindelijk terecht gekomen bij Randzaak. Al snel werd Ceciel door haar betrouwbaarheid een onmisbare schakel om voor klanten een administratie te garanderen die altijd op orde is. Verzorgt ze niet de administratie? Dan verzorgt ze het liefst haar schattige kleinkinderen óf de vele planten in haar tuin.

Opleidingen & certificaten

 • Bedrijfsadministratie | ROC Oost-Nederland, Hengelo
 • Moderne Bedrijfsadministratie | OLCT, Enschede
 • Praktijkgericht Boekhouden | OLCT, Enschede

Meer weten over wat Randzaak jouw bedrijf kan bieden?

Neem contact op
Ontvang 4 keer per jaar gratis downloads

Op de hoogte blijven van nieuwe downloads?

Schrijf je inSchrijf je in
Wij staan voor je klaar!

Weten waar je aan toe bent?

Direct contact opnemenDirect contact opnemen