Hé, ondernemer uit Almelo!

Wordt het niet eens tijd voor rendement?

Als ondernemer ga je voor resultaten. Daarom kijk je vooruit, stel je doelen en ben je steeds op zoek naar verbeteringen. Maar wat is voor jouw bedrijf een realistisch en haalbaar rendement?

De financiële coach van Randzaak laat zien hoe je stuurt op resultaat. Ontdek waar je geld verdient en waar je geld verliest. Spar met jouw persoonlijke financieel adviseur over klanten, bedrijfsvoering en kansen of bedreigingen in de markt.

Contact opnemen

Eerst de boekhouding op orde

Wij brengen je complete boekhouding en loonadministratie op orde. Heb je daar geen omkijken meer naar.

Wat doen we?
Wat levert dit op?

Daarna overzicht creëren

Op basis van actuele gegevens richten we een online managementinformatiesysteem in. Zo heb je betrouwbare financiële informatie, waar en wanneer je maar wilt.

Wat doen we?
Wat levert dit op?

Dan sturen op resultaat

Door financieel inzicht te combineren met de begeleiding en concrete adviezen van onze experts, kun je gericht sturen op resultaat.

Wat doen we?
Wat levert dit op?
Ontvang 4 keer per jaar gratis downloads

Op de hoogte blijven van nieuwe downloads?

Schrijf je inSchrijf je in
Wij staan voor je klaar!

Weten waar je aan toe bent?

Direct contact opnemenDirect contact opnemen
12 juni 2019 - Arnhem - Hotel Neijenhuis

Gratis workshop 'Opgeruimd staat netjes'

Bekijk evenementBekijk evenement

Volle kracht vooruit!

Wanneer je administratie op orde is weet je precies wat je gepresteerd hebt en hoe je ervoor staat. Pas dan kun je vooruitkijken. Onze financieel adviseur helpt je met het opstellen van een persoonlijk plan om jouw visie en doelen vorm te geven. En natuurlijk monitoren en analyseren we continu de resultaten. Zodat jij op het juiste moment kunt bijsturen.

Overstappen moeilijk?

Nee hoor, wij regelen het voor je! Wij zetten alles gratis over en zorgen voor een naadloze overdracht van de lopende administratie. Wil je meer weten over het beste financieel adviesbureau van Twente? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Contact opnemen

Onze klanten

Al je financiële zaken op orde voor een vast bedrag

Lees meer